Italiaan in Middelburg

Wees welkom bij het nieuwe Il Pranzo, ons kleine Italiaans restaurant in Middelburg. Wij zijn gevestigd in het centrum van Middelburg. Kom zeker tijdens een dag shoppen in de stad gezellig bij ons lunchen. Doordat we als Italiaan in het centrum van Middelburg gevestigd zijn, loopt u makkelijk langs. Geniet van onze Italiaanse koffie of kies een huisgemaakte lunch pizza. In de avond hebben we een dinerkaart waar we huisgemaakte pizza, risotto en salades op hebben staan. Waar u ook trek naar heeft, verse Italiaanse maaltijden kunt u zeker bij ons bestellen.

Italiaan Middelburg

Pizzeria Middelburg

Als u op zoek bent naar een Italiaan in Middelburg dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons Italiaans restaurant is bijna alles huisgemaakt. We gebruiken verse producten en maken zelf de pasta, het pizzadeeg, de sauzen, de desserts en meer. Doordat we alles zelf maken smaakt het eten veel beter en ligt het fijner op de maag. We hebben vaste gerechten op de menukaart waaruit gekozen kan worden. Zo kunt u kiezen voor pizza’s, pasta’s, salades en risotto. Elke week hebben we daarbij wee gerechten die afgewisseld worden. Zo hebben we regelmatig verschillende soorten risotto, pasta en andere gerechten. Op deze manier kunnen we gebruik maken van heerlijk verse seizoensproducten.

Italiaans Restaurant Middelburg

Als u graag uit eten wilt bij een echte italiaan in Middelburg dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wij gebruiken dus zoveel mogelijk verse producten en bereiden gerechten met ons hart. We houden de prijzen ondanks de verse producten wel laag. We willen graag dat u kunt genieten van een goede maaltijd voor een goede prijs. De combinatie van lekker tegen een goede prijs en gezelligheid vinden we dan ook zeer belangrijk. In een huiselijke sfeer willen we u dan ook graag verwelkomen om te eten bij een echt Italiaan.

Uit eten bij Il Pranzo, dé Italiaan van Middelburg
Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd, voor een lunch, diner of gewoon een goede kop koffie of espresso. Ook met kinderen bent u van harte welkom. We hebben genoeg plek voor kinderen om even van tafel te gaan. Zo kunt u ongestoord dineren en toch met het gezin uit eten. Voor de kinderen hebben we ook speciale maaltijden. De pizza’s zijn kleiner van portie, een kleine risotto of zoete crepê. Voor ieder kind hebben we wel een lekker gerecht

Menu