Italiaans Restaurant Middelburg

Il Pranzo ons Italiaans restaurant in Middelburg. We zitten op een fijne locatie in het centrum, waar we een gezellig restaurant hebben ingericht. Bij ons krijgt u heerlijke huisgemaakte gerechten. We maken alles zelf van de pasta, het pizzadeeg, de sauzen tot alle desserts. U kunt kiezen van onze vaste kaart en twee gerechten die we elke week wisselen. Op de vast kaart hebben we pasta, pizza, risotto en natuurlijk onze speciale desserts. Voor kinderen zijn ook speciale kleinere gerechten. Van dinsdag tot en met zaterdag bent u van harte welkom om gezellig bij ons te komen, lunchen, een kopje koffie te doen of te dineren.

Italiaans Restaurant Middelburg 

Italiaan Middelburg

Als u op zoek bent naar een Italiaans restaurant in Middelburg dan bent u bij ons van harte welkom. Kom binnen voor een kopje koffie, een lunch of gezellig diner. Onze locatie is erop ingericht om gezelligheid aan te bieden. De combinatie van lekker vers Italiaans eten en een gezellige sfeer is waar we voor staan. We bieden ook een fijne eet plek voor als u met kinderen uit eten wilt. We hebben lekkere speciale gerechten voor kinderen. Op de kinderkaart staan gezonde gerechten en een zoet gerecht. Ook pizza’s van een wat kleiner formaat staat op het menu. Zo zit op onze kaart er voor ieder kind een geschikt gerecht tussen. Voor kinderen is er daarnaast genoeg ruimte om even van tafel te kunnen gaan. Zo kunt u ontspannen bij ons komen eten als u op zoek bent naar een fijne pizzeria in Middelburg.

Italiaan Middelburg

Als u op zoek bent naar een Italiaans restaurant in Middelburg dan bent u bij ons van harte welkom. Kom binnen voor een kopje koffie, een lunch of gezellig diner. Onze locatie is erop ingericht om gezelligheid aan te bieden. De combinatie van lekker vers Italiaans eten en een gezellige sfeer is waar we voor staan. We bieden ook een fijne eet plek voor als u met kinderen uit eten wilt. We hebben lekkere speciale gerechten voor kinderen. Op de kinderkaart staan gezonde gerechten en een zoet gerecht. Ook pizza’s van een wat kleiner formaat staat op het menu. Zo zit op onze kaart er voor ieder kind een geschikt gerecht tussen. Voor kinderen is er daarnaast genoeg ruimte om even van tafel te kunnen gaan. Zo kunt u ontspannen bij ons komen eten als u op zoek bent naar een fijne pizzeria in Middelburg

Italiaans restaurant in Middelburg

Bij ons kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie. Als u de stad in bent geweest kunt u tussendoor even bij ons binnen komen zitten voor een koffie met wat lekkers. Probeer zeker de panna cotta of tiramisu. Die zijn niet alleen heerlijk als dessert maar ook als gebakje. De panna cotta en tiramisu zijn verse gemaakt, dus zeker een verwennerij. Als u rond lunchtijd komt dan raden wij zeker een lunch pizza aan. Dit is een kleiner stuk pizza die ook vers gemaakt is. Op de kaart kunt u dit gerecht terugvinden als “pizza uit het vuistje”. Voor het diner hebben wij ook een leuk kaart. Verschillende gerechten zoals salades, pasta en pizza kunt u bij ons bestellen. Naast de vaste gerechten serveren we elke week wisselende gerechten. Zo zal een risotto, pasta of ander gerecht elke week variëren. Al deze gerechten worden zorgvuldig uitgekozen en klaargemaakt. Wij gebruiken veel verse producten en garanderen daarom een heerlijk gerecht.

Menu