Pizzeria Middelburg

U bent van harte welkom in Il Pranzo, ons restaurant – dé pizzeria van Middelburg. We hebben een gezellige locatie in het centrum van Middelburg. Bij onze pizzeria in Middelburg kunt u genieten van heerlijke verse gerechten. Wij houden van kwalitatief eten en koken met ons hart. Bij ons is daarom bijna alles huisgemaakt. Naast een vaste kaart wisselen wij elke week nieuwe gerechten af. Kom gezellig bij ons lunchen of dineren.

Italiaans Restaurant Middelburg

Als u op zoek bent naar een fijn Italiaanse pizzeria in Middelburg dan bent u bij ons van harte welkom. Loop gezellig door het centrum en loop zeker even langs ons. Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u terecht voor een lekker kopje koffie, een fijne lunch of heerlijk diner. Een echte aanrader voor de lunch is pizza uit het vuistje. Zo kunt u genieten van een heerlijk stuk lunch pizza, niet zo machtig als een diner, maar wel heerlijk vullend als fijne lunch. Voor zowel de lunch als het diner hebben wij een leuk kaart. Alle gerechten worden zorgvuldig klaargemaakt. Wij gebruiken altijd zo veel mogelijk verse producten.

Verse gerechten

Zowel de lunch als het diner wordt dus vers bereid. Verschillende gerechten zoals salades, pasta en pizza staan altijd vast op de kaart. Daarnaast hebben we gerechten voor kinderen. Zowel gezonde gerechten als zoetere gerechten, voor elk kind zit hier zeker een fijne maaltijd bij. Wij hebben een bescheiden kaart doordat we ons richten op kwaliteit. Less is more bij ons. Elke week serveren we daarbij wisselende gerechten. Zo zal een risotto, pasta en extra gerecht elke week variëren. Zo kunt u zich altijd laten verrassen door het gerecht van de week te kiezen.

Italiaan Middelburg

Alle gerechten zijn tegen een redelijke prijs verkrijgbaar. We zorgen altijd voor verse lekkere maaltijden, u hoeft daarbij nooit te veel te betalen. Wij vinden het belangrijk dat u voor een fijne prijs kunt genieten van heerlijke gerechten. Bij onze gerechten proeft u echte en stukje Italië. Wij nemen u graag mee op een fijne culinaire ervaring. Daarbij vergeten wij zeker niet het stukje gezelligheid. Zo is er genoeg plek voor kinderen, we hebben een gezellige locatie waar ruimte is voor kinderen om rond te lopen. Hierdoor willen we ervoor zorgen dat u heerlijk kunt genieten van een maaltijd en ontspannen bij ons kan zitten. Kom zeker bij ons op bezoek en ervaar de gezelligheid en culinaire passie van Il Pranzo.

Menu